Uw winkelwagen (leeg)

PROMOTIE

1 pot Revitatone 50€ + GRATIS 1 pot Equivita

€ 50

Productbeschrijving

" Revitatone is een van Europa's meest verkochte anti-rimpel crèmes! Revitatone is een van de meest doeltreffende moisturizers om de 7 tekenen van veroudering tegen te gaan. Bevat geen toxines en parabenen en is niet op dieren getest. Voordelen van Revitatone- Vermindert fijne lijntjes;- Stimuleert de productie van collageen;- Vermindert de vorming van rimpels;- Beschermt tegen schadelijke UV-stralen;- Geen naalden of pijnlijke injecties;- Geen toxines, geen parabenen.Een van de belangrijkste factoren in het huidverouderingsproces is blootstelling aan UV-stralen. Te veel zon zonder bescherming maakt de huid vroegtijdig oud. Bescherm jezelf daarom tegen de zon: Revitatone bevat SPF 15 om de 7 tekenen van veroudering tegen te gaan.Verder bevat Revitatone Arganolie: arganolie is een van de meest doeltreffende moisturizers en een ingrediënt van Revitatone. De olie bevat hoge concentraties aan vitamine E, essentiële vetzuren en antioxidanten. Arganolie stimuleert het collageenniveau en verstevigt de huid op natuurlijke wijze. Ze helpt de elasticiteit van de huid te verhogen, doffe, droge huid te hydrateren en fijne lijntjes te herstellen. Ook herstelt Revitatone schade door verontreiniging, rimpels en vroegtijdige ouderdom. De vederlichte crème dringt makkelijk door in de huid, waardoor je een jeugdige, glanzende huid krijgt zonder een vettige laag. Dermatologisch aangetoond: verstopt de poriën niet!Haar krachtige formule beschermt preventief tegen schadelijke zonnestralen, huidverkleuring en ouderdomsvlekken. Het hydrateert en herstelt het uiterlijk van de huid terwijl het je beschermt tegen schadelijke UV-stralen! Bevat geen parabenen of toxines en is niet op dieren getest! "

 

 

Omschrijving Equivita


Equivita is een vooruitstrevende nachtcrème die vier uiterst effectieve stoffen bevat, nodig voor het bekomen van echte resultaten.

- Hydrateert en voedt
- Verhoogt de productie van nieuwe huid
- Onthult een jeugdige en heldere teint
- Voedt de huid dankzij diepe conditioning
- Vermindert zichtbaarheid van fijne lijntjes

Deze kwalitatieve nachtcrème bevat vier hoogwaardige stoffen die nodig zijn voor het behalen van echte resultaten:

- Matrixyl 3000® ondersteunt drie bouwstenen die nodig zijn voor een frisse, jeugdige huid. Het helpt om de zichtbaarheid van rimpels tegen te gaan.

- Ascophyllum Extract - Ook wel bekend als Knotswier. Ascophyllum Extract maakt de huid stralend, doet donkere vlekken verdwijnen en houdt de helderheid van de huid vast.

- Hibiscuszaad Extract - Het extract van de zaden van de Hibiscus Abelmoschus helpt de weerbaarheid van de huid en het bindweefsel te verhogen. Het houdt ook de natuurlijke vochtigheidsbalans op peil.

- Asparagopsis Armata - Een extract dat wordt gewonnen uit zeewier. Het heeft verbluffende antibacteriële eigenschappen en wordt gebruikt om de huid te reinigen en onvolmaaktheden te bestrijden.